Obradović 
Izvor: Instagram
Najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović otkrio je u jednoj emisiji da vjeruje da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju.

Da se prisjetimo, ljetos se Nikola Jokić nije odazvao pozivu selektora Igora Kokoškova za kvalifikacioni olimpijski turnir, nakon čega je stavljen na stub srama u srpskoj javnosti, pa je i pisano da su “Orlovi” ostali bez plasmana na Olimpijske igre baš zbog centra Nagetsa.

– Jokić je biser naše košarke, fenomen u svakom smislu. Mislim da će Kari Pešić i on da nađu zajednički jezik i da će Nikola igrati za reprezentaciju. Žao mi je što je Igor Kokoškov završio kako je završio, bio je ponosan da bude selektor, znam kako mu je teško bilo. Mi smo skloni euforiji. Igranje za reprezentaciju je najveća moguća čast, ali neke stvari utiču na to da li će neko doći. Preskakali su i braća Gasol, ali jednom, dva puta ili tri u 20 godina. Uz normalan kontakt, a siguran sam da će Pešić to uraditi, da će najbolji igrači biti na raspolaganju. To bi mogla da bude velika pobjeda Pešića na početku – rekao je Obradović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име