Obradović
Izvor: Twitter
Izabranici Željka Obradovića juče su savladali Budućnost u derbiju 9. kola ABA lige (75:66).

Nakon meča Obradović je odgovarao na pitanja novinara, a nakon dva pitanja i sam je reagovao na ono što sve zanima.

U pitanju je navodni sukob Radeta Zagorca i Rodionsa Kuruksa na treningu Partizana koji puni novinske naslove, imali smo priliku da pročitamo demant od strane Ostoje Mijailovića, a sada je i Željko objasnio o čemu se radi.

– Ja sam osoba koja ne prati štampu i medije, ali ovoga puta moram da se oglasim i reagujem. Nije istina da postoji sukob između Zagorca i Kuruca. To je apsolutno neistina. To može da se prevede u drugu reč, koju ja ne želim da iskoristim, jer me je sramota. Taj koji je lansirao tu vijest, treba dobro da razmisli zašto je to uradio. Svi koji ste objavili tu vijest, morate da budete pravi novinari i da provjerite zašto i na koji način je plasirana neka vest. Naša vrata su uvijek otvorena, uvijek ćete dobiti pravu informaciju. Sve ostalo zaslužuje neku drugu reč koju me je sramota da izgovorim, a velika je, zaključio je Željko Obradović i nastavio:

– Zagorac i ja smo obavili razgovor. Otvoren i ljudski. Rade je bio kapiten protiv Budućnosti i ostaće kapiten Partizana, jer je momak koji je uvijek spreman da da mnogo za Partizan. Isto važi i za Dangubića. Drago mi je što su to navijači prepoznali i što su ga podržali onako kako treba.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име