Crvena zvezda
Twitter/Crvena zvezda
Košarkaški klub Crvena zvezda mts predstavio je jutros nove dresove za sezonu koja je pred nama.

„Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svijetu, zato je jasno opredjeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bijele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspjesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava ‘naša linija života’ koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije.

Osim dvije garniture crveno bijelih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bijela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmijenjen dizajn.

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare njemačkog giganta“, navodi se u saopštenju koje je Crvena zvezda objavila na svom sajtu ovim povodom.

Direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić iskazao je svoje zadovoljstvo novim dresovima rekavši da se klub trudi da igračima i trenerima obezbijedi najbolje moguće uslove za rad.

“Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas partner Crvene zvezde, jer smo se kao klub uvijek trudili da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja.” – rekao je Sunturlić.

Crvena zvezda obavijestila je navijače da će se novi dresovi uskoro naći i u prodaji.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име