Borba
Borba
Borba između Franciska Kroata Baria i Vasa Bakočevića odložena je za septembar ove godine, za ovu borbu ljubitejli MMA mečeva moraće da se strpe do jeseni.

Ova vijest osvanula je na zvaničnom Instagram profilu organizacije “Megdan”. Bario i Bakočević trebali su da održe meč 5. aprila u Novom Pazaru pred mnogobrojnom publikom, ali je nažalost odložen zbog korona virusa za mjesec septembar. Borci će imati „fore“ da se dodatno pripreme za spektakl koji spremaju.

A u međuvremenu, „rat“ na društvenim mrežama i putem medija ne prestaje. Borba između ova dva borca samo doliva ulje na vatru, a samim tim raste i želja ljubitelja MMA da se Bario i Bakočević što prije nađu u oktagonu.
Francisko Kroata Bario rođen je u Argentini, ali je kao dječak doselio u Hrvatsku. Bario se prvobitno bavio rvanjem u kom je ostvarivao odlične rezultate, čak i osvajao medalje na Panameričkim igrama, pod zastavom Argentine. Nakon rvanja oprobao se u oktagonu, a u MMA svijetu se bori pod zastavom Hrvatske.
Bakočević je crnogorski borac sa velikim iskustvom. U karijeri ima 40 pobjeda i 19 poraza, a osim u regionalnim organizacijama, borio se i u Belatoru, KSW, te ruskim i drugim stranim organizacijama.

Bakočević je poznat po tome da nema dlake na jeziku i iskrenosti pa je postao jedan od najkontroverznijih boraca na Balkanu. Poslednjih nekoliko mjeseci se posebno trudi da podigne tenziju pred meč koji slijedi, a ovoga puta se oglasio i Bario.

Bario je nedavno izjavio da je Bakočević najbolji borac na Instragramu kojeg prate djeca. Bakočević nije ostao dužan već je brže bolje poručio rivalu da su uspjesi koje je ostvario u rvanju pod zastavom Argentine, ravni uspjesima pakistanske fubalske reprezentacije.

13 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име