ACA
Absolute Championship Akhmat (ACA) je ruska MMA organizacija koja je napravila veliki skok na svjetskoj rang listi i tako zauzela drugo mjesto ispred Bellatora a iza najbolje svjetske MMA promocije UFC.

Veliki uspjeh je postigla ruska MMA organizacija Absolute Championship Akhmat koja je stara samo sedam godina a za to vrijeme su uspjeli da preotmu drugo mjesto na svjetskoj rang listi Bellatoru od kojeg su do sada održali duplo manje evenata i čak četiri puta manje od vodeće svjetske promocije UFC.

Ramazan Kadyrov je predsjednik ACA organizacije i poznat je kao čovjek koji je veliki zaljubljenik u MMA sport i jedan od ljudi koji su zaslužni za popularizaciju ovog sporta kako u Rusiji tako i u svim bivšim sovjetskim republikama. ACA promocija ima ozbiljan roster boraca i često gledamo jako teške i kompetentne mečeve. Bili su poznati kao promocija sa domaćim borcima a sada već uveliko nastupaju borci sa svih strana svijeta, a razlog za to je dobra finansijska konstrukcija budući da su jedna od vodećih MMA organizacija kada su finansije u pitanju.

Još jedna od prednosti ove promocije su bonusi za pobjede prekidom borbe gdje svaki borac koji prekidom pobijedi svog protivnika osvaja 10 hiljada dolara uz svoj honorar kao i potencijalni bonus za borbu ili prekid večeri. Sa ovakvim uslovima mnogi borci nemaju potrebu da idu u UFC iz ove promocije kada je zarada u pitanju.

https://www.instagram.com/p/CJnxD4LM36E/?utm_source=ig_web_copy_link

18 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име