Aleksandar Ilić i Michel Materla su pokazali da su pravi sportisti i pružili su ruku jedan drugom nakon meča.

Joker i Materla su pružili najbolji meč na KSW 55 koji je održan prije pet dana u Poljskoj. Kako smo već prenijeli, Aleksandar “Joker” Ilić je bio jako blizu pobjede, u prvoj rundi je pogodio Materlu i imao ga u nokdaunu ali je iskusni Materla uspio da se izvuče i u narednoj rundi savlada Iliča.

Materla je pokazao iskustvo i pribranost, Aleksandar Ilić je pokazao da je momak koji ima pontencijala i još prostora da napreduje, kao i da je borac koji u svakom meču daje sve od sebe i obećava mnogo.

Izvor: Aleksandar “Joker” Ilić Instagram.

Osim borilačkih kvaliteta, ova dva borca su pokazali poštovanje jedno drugom nakon meča, Joker je često u svojim intervjuima govorio da je jedan od njegovih sportskih idola upravo njegov protivnik Michel Materla, još od 2014 godine kada se nije profesinalno bavio MMA-om, imao je priliku da putuje na KSW sa Vasom Bakočevićem koji je tada nastupao za poljsku organizaciju, sreo je tadašnjeg KSW šampiona i upitao ga za fotografiju.

Aleksandar Ilić je dokaz da treba biti uporan, rad, vjerovati i ulagati u sebe, jer je upravo on doživio da ga njegov idol upita za sliku nakon meča.

Prvi put ja sam njega zamolio za fotografiju, ovoga puta on je mene pitao! Najbolja borba večeri! Veliki šampion i osoba Michal Materla, jedan od mojih omiljenih MMA boraca. KSW rekao sam vam da će me zapamtiti posle ove borbe!

Izvor: Aleksandar “Joker” Ilić Instagram.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име