Aleksandar Rakić
Rakić je pored Glovera Teixeire zainteresovao još jedan potencijalni protivnik za njega, pa ga je odlučio kao i Teixeri lično prozvati.

Odmah nakon što je Teixeira pobijedio neprepoznatljivog Santosa u njihovoj poslednjoj borbi, Aleksandar Rakić mu je iskazao poštovanje ali je i odlučio objelodaniti da bi se želio naći u oktagonu naspram 41-godišnjeg UFC veterana.

Ipak, nije Glover jedini “matchup” koji zanima austrijkog borca koji nastupa pod srpskom zastavom, naime, on ne bi imao ništa protiv ni da se bori protiv Thiaga Santosa kojeg je Glover Teixeira u zadnjem meču dominantno pobijedio.

Twitter profil Fight IQ je podijelio na toj društvenoj mreži sledećeg protivnika za Santosa, a predložili su upravo Rakića. “The Rocket” je podijelio tu objavu putem svoj twitter profila. On je trenutno jedini borac iz top 5 liste koji nema ugovorenu borbu, a po malo je iznenađujuće to da ga zanima ova borba budući da se Santos sada nalazi u nizu od dva poraza, no izgleda je i Rakić negdje prihvatio činjenicu da će morati da odradi bar još jednu borbu prije nego dobije priliku za napad na pojas.

“Let’s Go”, napisao je Raketa na twitteru podijelivši gore navedenu objavu, a označio je i UFC-ovog matchmakera Micka Maynarda kao i predsjednika Danu Whitea.

Aleksandar je u svom poslednjem meču pobijedio Anthony Smitha jednoglasnom sudijskom odlukom a bila je to zaista dominantna pobjeda Rakića, i jedan od njegovih najpametnijih i najzrelijih nastupa do sada u UFC-u i to protiv njegovog najiskusnijeg protivnika. Rakić u tom meču gotovo da nije primio ozbiljan udarac a dominatno je savladao “lionhearta”.

U intervjuu nakon meča tražio je borbu za titulu ali izgleda da je shvatio da mu pobjeda protiv Smitha nije dovoljna za to, pa se okrenuo borbi protiv jednog od bivših izazivača za titulu nakon koje bi sigurno imao veće šanse za “title shot” nego sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име