Ali Abdelaziz
Ali Abdelaziz, koji je menadžer Conorovog velikog rivala Khabiba Nurmagomedova, poručio Conoru: “Ovako nećeš dobiti priliku da se boriš za pojas lake kategorije!”

Conor McGregor kao i njegov naredni protivnik imaju ambicije za napad na titulu lakse kategorije UFC-a. McGregor je već bio prvak te Divizije a Poirier je imao priliku jednom napasti titulu i izgubio je tu borbu protiv aktuelnog šampiona, Khabiba Nurmagomedova, ali gaji nade da bi opet uskoro mogao do šanse.

Međutim, ako su tačni navodi koje je danas iznio John Kavanagh, Conorov trener, obojica bi mogli pričekati na šansu budući da bi se trebali boriti u kategoriji iznad lake, u velteru, što se nije svidjelo Ali Abdelaziz-u.

Što se Conora tiče to bi bilo jedno uspješno izbjegavanje skidanja kilaže, od kako je osvojio titulu protiv Eddija Alvareza samo je još jednom skidao na 70kg i to protiv Khabiba u meču za titulu. Sada je pitanje je kako bi skinuo kilograme i kako bi njegovo tijelo reagovalo na to posle dugo vremena.

Zbog gore navedenog, oglasio se menadžer Nurmagomedova, Ali Abdelaziz koji zastupa oba borca koji se bore za titulu lake kategorije, osim Khabiba on je menadžer i Justinu Gaetheju, kao i mnogim drugim poznatim borcima.

“Da bi postao prvi izazivač u lakoj kategoriji, moraš prvo zadovoljiti težinu, a ne se boriti u velteru. To ne bi bilo pošteno prema momcima poput Tonyja, Hookera, Makhacheva, Beneila, oni se konstantno bore na 70 kilograma. Ako se Conor i Dustin budu borili u velteru, garantujem vam da to neće biti borba za izazivača. Neko drugi dobit će priliku” stavljajući akcenat na to da se njegovi borci neće boriti sa McGregorom dok tu šansu ne bude zaslužio u kategoriji do 70 kilograma, jasno je zastupao svoje borce Ali Abdelaziz.

Conor se u poslednjoj borbi protiv Cerronea takođe borio u velter kategoriji, a isto bi mogao uraditi i za borbu protiv Poiriera što je znak da nije siguran može li skinuti na 70, ili želi da čuva svoje tijelo od pretjeranog skidanja kila. On je najavio da nakon MMA borbe sa Poirierom želi boks meč sa Manny Pacciaom, pa će tek nakon toga moći da se vrati razmišljanju o lakoj kategoriji i tituli iste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име