Andy Ruiz Jr
Photo by Yong Teck Lim/Getty Images
Andy Ruiz Jr dogovorio je novi meč protiv Chrisa Arreole koji će se održati 24. aprila.

Meksikanac je postao popularan kada je u meču u koji je ušao kao totalni autsajder šokirao svijet i nokautirao do tada neporaženog britanca Anthonyja Joshuu, a šest mjeseci nakon toga odradio je neslavan revanš gdje se pojavio u gotovo neprepoznatljivo lošijoj formi i nastupu što je nevjerovatno uzimajuči u obzir da je u prvi meč uskočio kao zamjena.

Andy Ruiz Jr se nakon revanša sa Joshuom povukao u svoju privatnost vjerovatno uživajući u ogromnom novcu koje je zaradio iz oba meča sa Josuhom, trenirajući i analizirajući godinu kakvu je mogao zamisliti samo u snovima i pripremajući se za novi nastup.

Ruiz će 24. aprila predvoditi boksersku priredbu u organizaciji televizije FOX a za protivnika će imati boksera koji je svoje najbolje dane ostavio iza sebe što je po malo razočaralo fanove meksikanca koji ima širom svijeta. Radi se o bokseru imena Chris Arreola koji je veliko ime u svijetu boksa, ali od svog bokserskog umijeća od njega je ostalo nažalost samo ime, što ne čudi obzirom na to da ima 39 godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име