Anthony Joshua v Tyson Fury
FOTO: Twitter
Bob Arum, 88-godišnji vlasnik Top Ranka i promorer Tysona Furyja za američko tržište potvrdio je da će njegov idući protivnik biti britanac Anthony Joshua.

Ljubitelji boksa su zasigurno oduševljeni novim informacijama oko borbe teškaša čiji će pobjednik ujediniti sve elitne pojaseve teške kategorije. Od kada je Anthony Joshua dominantno savladao Kubrata Puleva do sad vijesti su išle u ovom smjeru. A sada je izjava legendarnog Boba Aruma kako su do skoro neriješeni detalji prošlost i da ćemo gledati ova dva sjajna boksera u ringu.

“Što se mene tiče, a ozbiljno sam od početka radio na ovome, sve tačke su dogovorene, meč će se održati. To je ono što je svaka strana rekla. Sad moramo samo sve posložiti da se ugovori potpišu i da se uspije obaviti sve što je potrebno uz to”, rekao je Bob Arum u razgovoru za IFL, nakon čega dodatno potvrdio ove vijesti:

“Mogu sam čisto i sigurno reći, sa mog gledišta na cijelu situaciju, kako više nema nikakvih prepreka niti problema.”

Ipak ni ovaj izvor se ne može smatrati relevantnim dok Eddie Hearn ne istupi sa konkretnim informacijama, on je ipak glavni organizator ovog spektakla a releventnim možemo smatrati i objavu nekih medija poput SkySportsa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име