Već sledećeg mjeseca Anthony Smith će se opet naći u borilištu, i to protiv nekadašnjeg protivnika Darka Stošića i Aleksandra Rakića.

Anthony Smith je jedan od onih boraca koji ne biraju, i rade mnogo borbi. Nakon napada na titulu i poraza od Jon Jonesa se posle kratke pauze vratio i pobijedio Alexandera Gustafssona, takođe posle strahovitog poraza od Glovera Teixeire prihvatio borbu sa Aleksandorm Rakićem a tu borbu je takođe ubjedljivo izgubio.

Smith je ugovorio borbu protiv borca kojeg ljudi koji prate regionalni MMA dobro poznaju, a boraba je dogovorena za UFC dogašaj koji se održava u APEX centru 28. novembra.

Protivnik za “lionheartha” je Devin Klark koji drži profesionalni rekord od 12 pobjeda i četiri poraza, u UFC-u je ostvario šest pobjeda a svi porazi u karijeri desili su se u UFC-u. Jedan od ta četiri poraza u UFC-u nanio mu je Aleksandar Rakić koji je trenutno četvrti na rang listi poluteškaša UFC-a.

Pola godine nakon poraza od Rakića nastupio je protiv Darka Stošića, nakon čega je srpski borac započeo svoj niz negativnih rezultata koji je doveo do njegovog otkaza iz UFC-a.

Anthony Smith je i posle dva ubjedljiva poraza ostao šesti na rang listi izazivača poluteške kategorije, te je Devin Clark dobio sjajnu prilik. Pobjedom bi ušao među top 10 boraca kategorije, no Smith je svjestan da ovu borbu ne bi smio izgubiti.