Bellator 250 Gegard Mousasi v Douglas Lima
Bellator 250 nije ispunio očekivanja od borbi, glavna borba večeri je trajala pet rundi a borba između Douglasa Lime i Gegard Mousasia je razočarala.

Čitav Bellator 250 je bio fokusiran na glavnu borbu između Mousasija i lime za titulu prvaka srednje kategorije. Nažalost ovo je bila još jedna od onih borbi od koje se prije meča očekuje mnogo uzbudljiva i atraktivna borba, a završila se skroz suprotno.

Mousasi je pobijedio Limu u pasivnoj borbi na pet rundi, bez previše akcije gdje je snagom i borilačkom inteligencijom radio tek onoliko koliko mu treba da pobijedi odlukom sudija.

Plan Douglasa Lime je bio da prođe kroz sjajni direkt protivnika, a svaki put kada bi u tome uspio Gegard je ulazio u klunč nakon čega bi pokazao sjajno rvanje, rušio bi Limu i kontrolisao ga na podu.

Lima je slabo koristio svoje najjače oružje, nožne udarce je aktivirao tek u trećoj rundi ali tada je Mousasi namjestio direkt i ozeo i tu rundu, tako je i Gegard uzeo prve tri runde.

Jasno je bilo i u uglu Douglasa da gube borbu pa se u četvrroj Lima probudio i uključio kickove i pogađao noge Mousasija ali prekasno. Sredina pete runde je donijela nešto otvoreniju borbu ali je i to Gegard smirio, rušio i kontrolisao protivnika do kraja runde, kada je zvono označilo kraj poslednje borbe Bellator 250 priredbe.

Na žalost ni ostale borbe glavnog programa nisu donijele previše zanimljive borbe, a sa uvodnog programa vrijedan spomena je najbolji potez eventa Bellator 250 a to je nokaut Sabaha homasija protiv Bobbyja Voelkera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име