bokser iz kine Zhilei Zhang
Bokser iz Kine koji je trenutno rangiran kao 38. na BoxRec listi najboljih teškaša svijeta izjavio je da bi rado ušao u ring sa ponajboljim borcem iz hrvatske Filipom Hrgovićem.

Među mnogim poznatim imenima iz boksa koje je Filip Hrgović prozvao nakon pobjede protiv Bookera našlo se i jednone toliko zvučno ime, i ne toliko poznato ljudima koji nisu veliki fanovi boksa. Riječ je o najboljem bokseru teške kategorije iz Kine, te srebrnom bokseru na Olimpijadi.

Kinenski bokser je nastupio na istom eventu kao i Hrgović pa se stoga vjerovatno i našao na Filipovoj listi želja, a i radi se o jako kvalitetnom 37-godišnjem bokseru a te noći je slavio impresivnim nokautom u četvrtoj rudni i ostvario 22 pobjedu u isto toliko mečeva, a 17 pobjeda je ostvario nokautom.

“Mislim da sam bio na otprilike 60 posto onoga na čemu sam bio tokom trening kampa. Pandemija je uticala na sve nas, ali mislim da moram odraditi bolji posao kad mi se pruži prilika naći se u ringu”, rekao je kinenski bokser Zhang.

“Već prije ovog meča smo pričali o tome da se želim vratiti u februaru. No, osjećam se dobro, nisam oštećen u meču te bih mogao biti spreman već i za januar. Namjeravam u 2021. godini biti vrlo aktivan”, potvrdio je svoje namjere kinez.

Nije mogao izbjeći niti pitanje o prozivci Filipa Hrgovića, na koju je ovako reagovao.

“Dovedite mi ga! Zašto ne Hrgović, idemo to odraditi”, hrabro je rekao Zhang.

Ovaj meč bi trebao biti lak za realizaciju jer je Zhang pod ugovorom sa istim promoterom kao i Filip, te stoga ne bi imao finansijske zahtjeve kao drugi sa Hrgovićeve liste želja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име