Canelo Alvarez
Canelo Alvarez se ekspresno vratio u svijet boksa a povodom najnovije borbe izjavio je: “Očekujem da ovo bude posebna borba s kojom ću zaključiti godinu”.

Neko vrijeme je već poznato da će Canelo Alvarez odraditi svoj prvi meč ove godine 19. decembra kao i da će njegov protivnik biti neporaženi Callum Smith, a ono što je do skoro bilo nepoznato je bilo lokacija i da li će ovom meču prisustvovati publika.

Canelo Alvarez i Callum Smith će se boriti na The Alamodome stadionu u San Antoniju koji bi u normalnim uslovima mogao primiti oko 70 hiljada gledaoca za ovakav boks meč, ali za ovu priredbu će biti ograničen broj gledalaca iz epidemioloških razloga. Nije poznat tačan broj dozvoljenih gledalaca ali poznato je da će ići do gornje granice u skladu sa poštovanjem mjera socijalne distance.

“Oduševljen sam što se vraćam borbom na Alamodomeu i vrlo sam zahvalan na tome da se mogu boriti pred svojim fanovima. Imam lijepa sjećanja na svoje prethodne borbe u Teksasu i očekujem da ovo bude posebna borba s kojom ću zaključiti godinu”, rekao je Canelo Alvarez.

Okršaj meksikanca i britanca najavljen je kao borba za ujedinjenje WBO titula u super srednjoj kategoriji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име