Charles Oliveira
Jason Da Silva/Charles Oliveira/REUTERS via Guliver image
Charles Oliveira vjeruje da ima sve što mu treba da postane prvak lake kategorije kao i da ima odgovor na svaki napad Michaela Chandlera.

UFC i Dana White su se napokon pomirili sa činjenicom da se Khabib Nurmagomedov penzionisao, uklonili su ga sa rang listi da bi sve rezultiralo zakazavanjem borbe za titulu prvaka lake kategorije između Charlesa Oliveire i Michaela Chandlera a o mogućem scenariju govorio je “De Bronx”.

“Ako me sruši, napraviće mi uslugu, ali vjerujem da će uglavnom pokušavati borbu zadržati na nogama i ponoviti ono što mu je prošlo za rukom protiv Dana Hookera. No, ako ima samo jedan dobar udarac, ja sigurno imam puno više kombinacija”, izjavio je Oliveira za “sherdog.com” i dodao:

“Sigurno neću od njega bježati poput Hookera. Naprotiv, za svaki njegov pokušaj, imat ću još jači odgovor. Naravno da Chandler zaslužuje priznanje za pobjedu u debiju, ali da Hooker u nedelji borbe nije bio toliko zabrinut pričajući sranja o meni, siguran sam da bi imao bolji nastup.”

“On ima vrlo jake ulaze i tu ću ga zahvatiti kontrom“, dao je svoju prognozu Charles Oliveira.

Ukoliko postane prvak Charles Oliveira će imati za protivnika pobjednika iz trilogije McGregor – Poirier.

“Conor je stvarno opasan u prve dvije runde, ali mislim da će Poirier sa više iskustva i aktivnosti pobijediti i u njihovoj trećoj borbi. No, moj je fokus sada isključivo na Chandleru. U ovoj je kategoriji svaka borba jedan drugačiji rat“, zaključio je Oliveira.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име