Chris Weidman je objavio kako je spreman prihvatiti borbu protiiv Khamzata Chimeva pod uslovom da se borba održi u Januaru.

Khamzat Chimaev je prije nekoliko dana objavio da su ga dva borca odbila za borbu. Radi se o Stephenu Thompsonu i Chrisu Weidmanu. Obojica su imali sličan odgovor, a to je da ne vide smisao u borbi sa njim dok ne postane rangirani borac. Ipak se bivši prvak srednje kategorije više ne slaže sa njegovom navodnom izjavom.

Chris Weidman se javio na Twitteru uz objašnjenje kako ipak želi da se bori sa najnovijom UFC senzacijom. Ipak, on ne želi da se borba održi ove, već u januaru sledeće godine.

“Ovog tipa Chimaeva treba malo naučiti poniznosti. Volio bih to napraviti. Spreman sam za januar. UFC, organizujte to”, napisao je Chris na twiteru, a odgovor svog potencijalnog protivnika nije predugo čekao.

Chimaev je dijelom bio zadovoljan Weidmanovom ponudom.

“Kad god želiš te mogu razbiti. Samo ne znam zašto ti treba toliko vremena? Ako si pravi borac, trebao bi biti uvijek spreman”, odgovorio mu je “Borz”.

Razlog što je Chris Weidman ipak prihvatio ovu borbu je taj što želi povratiti povjerenje fanova kao i svoju priliku za povratak popularnosti. On je u svojih poslednjih sedam borbi doživio pet poraza, i to svaki od njih prekidom. Potencijalna pobjeda nad ruskim borcem koji je u usponu što se tile slave u UFC-u bi ga vratio u igru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име