Ciryl Gane v Alexander Volkov
FOTO: Jioforme
Ciryl Gane i Alexander Volkov će predvoditi neki od narednih UFC evenata te će to biti borba na pet rundi.

UFC-ova teška kategorije je dobila novog prvaka a to je Francis Ngannou koji je do pojasa došao nokautom protiv Stipe Miočića. Iako je Stipe službeno prvi izazivač izgleda kao da UFC ne želi instant revanš ova dva borca, tačnije trilogiju, pa se postavlja pitanje ko će biti sledeći izazivač.

Priča se i o Jon Jonesu, ali on ima nesuglasica sa UFC-om oko plaćanja i to je priča za sebe, a ostatak kategorije je prinuđen da se pokrene kako bi došli do svoje šanse te su UFC-ovi matchmakeri uparili četvrtog i petog na rang listi teškaša a to su Ciryl Gane i Alexander Volkov.

Ciryl Gane je 30-godišnji borac koji je i dalje neporažen sa osam profesionalnih borbi. U poslednjoj borbi je taktički nadmudrio Jairzinha Rozenstruika u borbi na pet rundi u meču koji je naišao na dosta kritika.

Alexander Volkov je sa druge strane u nizu od dvije pobjede a pokazao je da je klasa za sam vrh teške kategorije, njegov pobjednički niz prekinut je nesrećnim nokautom u borbi protiv Dericka Lewisa gdje je takođe dominirao protivnika ali nekoliko sekundi prije kraja hladno je nokautiran, no nakon toga je nastavio da prikazuje sebe u najboljem svijetlu i sad ima Ganea za protivnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име