Colby Covington
FOTO: Bleacher Report
Kontroverzni Colby Covington je u svom stilu odgovori ona glasine koje su povezivale njega i Leona Edwardsa kao potencijalne protivnike, te jasno stavio svima do znanja da od te borbe nema ništa.

Leon Edwards je imao zakazanu borbu protiv Khamzata Chimaeva za 13. mart ali je Khamzat ponovo otkazao borbu. Nakon toga je Colby Covington pominjan kao Edwardsov sledeći protivnik ali je Colby u svom razgovoru za “Submission Radio” oštro dematnovao te navode.

“Ljudi Leon Edwards nije zaslužio baš ništa. Ja sam zastupam Colby Covingtona, a ne humanitarno društvo Leona Edwardsa. Nisam ja njegov dobrotvor! Ja sam borac sa samog vrha i borim se samo protiv najboljih na svetu. Nije moj problem što se on nije borio dvije godine.

Stvarno nemam ništa sa tim, bilo je momaka iz Engleske koji su se borili tokom ove pandemije, koje nije bio strah da izađu i da se bore. Tako da ja neću da pravim humanitarnu akciju za momka koji se nije borio dvije godine. On je totalno nebitan, pobijedio je gomilu propalica i borba protiv njega bila bi humanitarna akcija, a ja nisam u toj priči. Mene zanimaju samo šampionske borbe na PPV-u!”, jasan je bio jedan od najvećih pristalivca Donalda Trumpa iz javnog svijeta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име