Colby Covington
Colby Covington je jedan od rijetkih koji nije apsolutno nikakve šanse davao Justinu Gaethjeu u duelu sa Khabibom. On smatra kako je Khabib sa razlogom skidao dosta kilograma i izbjegavao velter kategoriju da bi se borio u lakoj.

“Nisam imao nikakve sumnje da će Khabib pobediti, znao sam šta da se dogoditi. Lažni mediji su gradili i hypovali Gathjea kao nekog rvača koji može da zapreti Khabibu, ali ja sam vidio kako je on rvao na koledžu. On je bio loš. To što je neko rvao ne znači da je dobar rvač. Jednostavno sam znao da će se to dogoditi. Uostalom, Khabib skida dosta kilograma.”, započeo je Colby Covington svoju izjavu za Sumbission Radio nastavio:

“Mislim da sam ja ta osoba i razlog zašto Khabib nije otišao u velter kategoriju. Postoji razlog zašto je on skidao sve te kilograme. Svi znaju da on hoda sa preko 85 kilograma, da je veći od mene. Ali ja sam pravi čovek koji se bori u svojoj kategoriji i spreman sam da se borim protiv bilo koga, nezavisno koliko je veći od mene. Khabib je hteo da tuče male patuljke!”

Colby Covington misli da je matična kategorija Khabiba velter, ili kategorija do 77 kilograma i da nije htio da se bori u toj kategoriji jer bi tu mogao doživjeti poraz, a poznato je da je Dagestanac karijeru završio neporažen.

“To mi je u redu, pobedio je gomilu malih tipova, gomilu patuljaka. Osim toga, nije hteo da se prebaci u velter, svoju pravu kategoriju, jer je znao da sam ja onaj preko koga ne bi mogao. Znao je ko je sve ovde i znao je da nema šanse ostati neporažen. To je razlika između nas dvojice. Ja sam spreman da se borim protiv svakoga živog, a on je skidao veliki broj kilograma da to ne bi morao”, jasan je bio Colby Covington.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име