Conor McGregor spasio irsku dvoranu!

1
34
conor mcgregor
Philip Mulpeter, vlasnik ogranka slavne dvorane SBG koja je stvorila Conor McGregora, zahvalio se svim trenerima i ostalom osoblju te je priznao kako ih je pandemija koronavirusa u potpunosti dotukla. ‘Lockdowni’ u Irskoj učinili su svoje.

“Večeras po posljednj puta zatvaramo vrata naše dvorane. Na to smo prisiljeni”, glasio je početak poruke koja je prije nekoliko dana osvanula na instagram profilu SBG-a u irskom Portarlingtonu.

Bivši UFC-ov dvostruki prvak Conor McGregor je sinoć uočio na društvenim mrežama poziv SBG dvorane i odlučio im pomoći. Slavni irac je prvo obećao, a zatim uplatio određenu svotu novca Mulpeteru. Iako nije poznato o kojoj sumi se radi vlasnik SBG je rekao da su sa tim novcem mirni godinu, možda i dvije godine dana.

“Zamalo sam se rasplakao. Nisam znao što bih mu rekao, ali znam da ću mu zauvijek biti zahvalan…”, iskren je bio Philip Mulpeter.

“Nakon svakog ‘lockdowna’ bilo je sve teže i teže vratiti ljude. Jednostavno se izgubi ta rutina i brojke počinju padati. Imali smo već tri ‘lockdowna’ i sa svakim je dug bio sve veći i veći. Čovjek koji nam je iznajmljivao dvoranu nije htio čekati i odlučili smo zatvoriti dvoranu”, požalio se Philip ESPN-u.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име