Conor McGregor
John Kavanagh je putem objave na twitteru “odao” u kojoj kategoriji će se boriti Conor McGregor i Dustin.

Dustin i Conor McGregor će se vrlo vjerovatno boriti velter kategoriji, što se može zaključiti iz objave koju je na twitteru postavio Conorov trener John Kavanagh.

“Gledati Conor McGregor-a kako u posljednje vrijeme radi MMA runde bio je pravi užitak, ali i edukacija. Fluidnost pokreta i elitni osjećaj tajminga i vještine. Dustin je jako napredovao od kako smo se prvi put susreli, ali mislim da je Conor napredovao još više. Vidjeti ih zdrave na 77 kilograma biće sjajno”, napisao je Kavanagh u objavi.

McGregor i Poirier će se izgleda boriti u čak dvije kategorije više nego kad su se borili prvi put. Zanimljiva stvar je to da bi ovo Dustinu bio debi u kategoriji do 77 kg, a Conor je već odradio tri borbe u toj kategoriji, dvije protiv Nate Diaza i poslednju, gdje je ubjedljlvo savlado Donalda Cerronea.

U poslednje četiri godine, Conor se borio u lakoj kategoriji samo jednom, a koliko znamo nada se napadu na titulu u lakoj kategoriji. Borba bi se trebala održati 23. januara ali još uvjek ništa zvanično nije potvrđeno, problem su i dalje uslovi Conora koje predsednik UFC-a Dana White nije prihvatio.