Cormier
Cormier i Jones su nastavili sa prepucavanjem na društvenim mrežama.

Stari veliki rivali su se opet zakačili nakon Cormierove izjave da Jones nikako ne može biti GOAT. Cormier je izjavu argumentovao Jonesovim aferama sa antidoping testova,a ta izjava je započela novu raspravu.

Jon Jones je nakon toga poručio Jonesu da on nema pravo govoriti ko je trenutni i ko će biti GOAT, a provocirao ga je sa činjenicom da je DC porazom završio karijeru a time je kako Jones kaže odustao od fanova i ostavštine.

Cormier je na nove prozivke naravno odreagovao novim izjavama.

“Glupane, nakon što sam izgubio od tebe, dok si bio na supstancama za poboljšanje performansi, osvojio sam titulu u poluteškoj, a potom i onu u teškoj kategoriji. Zatim sam imao operaciju leđa, a onda me i Stipe pobijedio dva puta. Da, to sigurno zvuči poput odustajanja, ha? Imam 41 godinu. Hajemo vidjeti što ćeš ti raditi s 41 godinom. Gubitniče, jedva čekam vidjeti”, poručio je Cormier u svom odgovoru Jonesu.

Nedugo nakon toga putem twittera stigao je odgovor Cormierovog starog velikog rivala.
.

“Daniele, je li to način za razgovor s nekim ko je iznad tebe? Dok ja dođem do svoje 40-te već ću nekih pet godina biti u mirovini. To se dešava kad pobjeđuješ u velikim okršajima. Ko zna, možda ćeš biti najbolji srednjoškolski trener ikada, navijam za tebe prijatelju. Nemoj pričati sranja i neću morati biti toliko zločest. Napadneš li lava, onda bolje budi spreman na to da postoji mogućnost da povrijedim tvoje osjećaje”, uzvratio je Jon Jones u svom stilu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име