Cro Cop OFN 12
Cro Cop će biti u uglu Kuittyju Begaju koji je pripreme za OFN 12 odradio upravo kod legendarnog Mirka Filipovića u dvorani.

Opatija Fight Night će se održati i ove godine uprkos pooštrenim mjerama u Hrvatskoj zbog loše epidemiološke situacije.

Opatija Fight Night 12 će se održati 21. decembra 2020. godine počevši od 19h ali ovog puta će event biti u praznoj dvorani, bez publike.

Organizatori promocije uprkos zabrani gledalaca na sportskim događanjima nisu htjeli da prekinu tradiciju održavanja eventa koja traje već punih 12 godina.

U glavnoj borbi večeri nastupiće Kuitty Begaj koji je član Cro Cop tima i već neko vrijeme se priprema kod Mirka Filipovića u njegovoj dvorani, a u najavi za svoj meč ne skriva oduševljenje i zadovoljstvo što će mu Cro Cop za ovu borbu biti u uglu.

“Proteklih godinu dana gotovo svakodnevno naporno treniram u dvorani Cro Cop Teama i drago mi je što ću napokon u ringu moći pokazati veliki napredak koji sam ostvario u tom razdoblju. Posebno sam ponosan što će na ovoj borbi u Opatiji u mom uglu biti jedan od najvećih boraca svih vremena. Mirko Filipović mi je uzor čitavog života i njegovi savjeti su mi od neprocjenjive vrijednosti. Vjerujem da svi oni koji će gledati meč u prenosu neće biti razočarani mojim nastupom“, rekao je Begaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име