Croata u najboljoj poljskoj organizaciji, nastupa već na KSW 56!

Croata je potpisao ugovor sa najboljom poljskom organizacijom KSW.

Francisco Albano Barrio, poznatiji kao Croata naći će se na spisku borbi za KSW 56 koji se održava već za dvije nedelje. Vijest da je potpisao za KSW podijelili su odmah nakon potpisa neke njegove klubske kolege ali i vlasnik FNC promocije i ATT-a Zagreb – Dražen Forgać.

Croata je član zagrebačkog ATT(American Top Teama) i već je u pripremama za KSW-ov 56i po redu event koji se održava u Varšavi, a o eventu smo već pisali jer se na istom bori Roberto Soldić protiv Michala Materle i predvodiće događaj, dok će sunaslovna borba biti za pojas poluteške kategorije između Croatinog klubskog kolege Ivana Erslana i aktuelnog šampiona poluteške kategorije Tomasza Narkuna.

Protivnik i dalje nije poznat, ali ta borba bi trebala službeno biti najavljena za vikend tako da ćemo do tada znati protivnika ovog argentinsko-hrvatskog borca.

Prenosimo i jednu zanimljivu priču, naime, kada je Croata prvi put trebao da nastupi na KSW-u- prespavao je poziv poljske organizacije!

Prespavao, i to bukvalno, kada je Aleksandar Rakas otkazao borbu protiv Krystiana Kaszubowskog upravo je Croata trebao biti zamjena za njega, zvali su ga cijelo jutro, ali Francisco je spavao sa ugašenim zvonom na telefonu. KSW se okrenuo truščeku koji je prihvatio borbu.

Vaso Bakočević je otkrio da je KSW planirao njega i Croatu za event u Zagrebu, ali se isti uskoro neće dogoditi za sada su ostali bez interesa za tu borbu.

KSW je i nakon prespavanog poziva Croate imao borca u vidu, što je vidno, jer je sada i zvanično potpisao ugovor i nastupiće na KSW 56. Poslednju borbu Croata je odradio na FNC 3 gdje je dominantno savladao Aleksandra Jankovića, a uskoro možemo očekivati Franciscove izjave o novom poglavlju u njegovoj karijeri.

Postavi odgovor