Dana White
Dana White je izjavio da vjeruje u povratak Khabiba Nurmagomedova uz obrazloženje da ne vidi razlog zašto bi se testirao kod USADE ako ne želi više da se bori.

Kako smo pisali prethodni dana, Khabibje na svom instagramu objavio sliku kada ga je posjetila i testirala USADA. Takođe je poznato da su u USADA-inom programu samo borci koji su aktivni što nam govori da je Khabib i dalje aktivan borac i da bi ga mogli uskoro opet gledati u UFC-ovom oktagonu.

“Rekao sam vam da mislim da će ići na to (30-0). Zašto bi se još uvek testirao ako se ne namjeravaš da se boriš? Nije se obavezao, ali imam osećaj da hoće. Ne forsiram ga, ali pričali smo o tome. Nedavno se borio, hajde da mu damo malo vremena za druženje sa prijateljima i porodicom. Nema žurbe” izjavio je Dana White za “The Mac Life”.

Takođe, Dana White nam je potvrdio da borba između Conora McGregora i Dustina Poiriera neće biti za titulu, što nam jasno govori ono što je i sam Dana White izjavio a to je da je Khabib i dalje šampion lake kategorije UFC-a, kao i da bi pobjednik meča McGregor-Poirier mogao dobiti priliki za napad na titulu.

“Khabib će se ponovno boriti. Verujem da hoće. Ovo neće biti za pojas” zaključio je Dana White.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име