Dana White Khamzat Chimaev
FOTO: Twitter
Prvi čovjek UFC-a, Dana White je izjavio kako odluku Khamzata Chimaeva da se penzioniše nije shvatio ozbiljno.

Najava da će se velika nada UFC-a, šveđanin dagestanskog porijekla Khamzat Chimaev penzionisati nije mogla proći bez komentara njegovog velikog fana i poslodavca, Dana Whitea. On je taj na čiju je inicijativu prebačen u Las Vegas kako bi najbolji UFC-ovi doktori preuzeli brigu o njemu u cilju da mu pomognu da se oporavi od posledica korona virusa zbog kojih je dva puta morao otkazati borbu protiv Leona Edwardsa.

Dana White je na izjavu Khamzata da će se penzionisati odgovorio dosta smirujućom porukom koja glasi:

“Kad je došao ovdje, doktori su preuzeli brigu o njemu, stavili su ga na prednisone, što je zapravo je**no opak steroid. On je sad na prednisoneu, trebao bi to uzimati, opuštati se, odmarati i dozvoliti samom sebi da se oporavi. On je danas otišao je**no trenirati, nakon čega se osjećao usrano, dozvolio emocijama da ga obuzmu i nakon toga je objavio to što je objavio. On ne bi uopšte trebao trenirati, ali znate kakav je. Taj tip je divljak, želi se boriti bukvalno svakog vikenda i sad ne može ni da trenira. Prevladale su emocije pa je to napisao, ali nije završio karijeru“, izjavio je Dana White za portal MMA Junkie koji ga je prvi kontaktirao nakon Khamzatove objave.

“On je doputovao da bismo se pobrinuli za njega i to radimo. Trenutno je na jakim ljekovima. Biće dobro, ali on je već sad htio trenirati. Jako je isfrustiran, a zapravo uopšte ne bi trebao trenirati. To je napravio u situaciji gdje bi se samo trebao odmarati. Mora ostati neaktivan, barem dok se još nalazi na tim ljekovima”, dodao je White.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име