Dana White
FOTO: EssentialySports
Predsjednik UFC-a, Dana White prisjetio se svog neslavnog iskustva sa prvim uloženim milionom na kocki.

Dana nikada nije skrivao svoju strast ka velikom poroku – igrama na sreću, a u razgovoru sa ESPN-om sebe je nazvao “degenerikom” kada je u pitanju kocka.

Sve više i više kladionica su legalizovale MMA klađenje, ponude su bogatije a uplate u kladionicama na ove igre su učestalije što je dobra stvar za MMA sport, a sam predsjednik UFC-a priznao je da se i sam kladi.

“Očito je da je to stvar koju ljudi vole raditi. Zbog toga sve što gledate postaje puno zabavnije i zanimljivije”, rekao je Dana White.

“Na svaki sport koji me zanima. Za svaku utakmicu za vikend želim znati kakva je ponuda, uvijek gledam i kakva je situacija s borbama.”

“Volim igre za stolom, degenerik sam i volim se kockati”, dodao je Dana White koji se u razgovoru za ESPN Sports Betting prisjetio i jednog bokserskog okršaja na kojem je izgubio ogromnun svotu novca.

Dana White se 2007. godine kladio da će Jermain Taylor pobijediti Kellyja Pavlika, a iznenađenje koje je priredio Pavlik koštalo ga je čitav milion dolara.

“O moj bože, kako se zvao taj klinac? Jermain Taylor. I sa kime se ono borio? Sjećam se toga zbog batina koje je dobio. Borio se sa visokim, žgoljavim klincem iz Ohija, Kellyjem Pavlikom. Stavio sam milion dolara na Tylora, a ovaj ga je uništio. Bio je to prvi put da sam na okladu uložio milion dolara jer sam bio uvjeren u Taylorovu pobjedu“, prisjetio se White.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име