Daniel Cormier
FOTO: Bleacher Report
Daniel Cormier je nekada bio veliki rival sa Stipe Miočićem no u poslednje vrijeme DC je pokazao veliko poštovanje za Miočića.

U poslednje tri godine Miočić i Cormier su se borili tri puta, no nakon što je Stipe pobijedio u trilogiji između njih se moglo osjetiti međusobno poštovanje. Jedan od tri komentatora na UFC 260 je bio i DC.

“Ono što mi je kao sportisti i komentatoru bilo jako teško je trenutak kad je Stipe bio u svom uglu između prve i druge runde. Rekli su mu šta mora napraviti i kako mora podići svoju aktivnost, na što je on samo rekao ‘znam’. No, bio je to tužan trenutak. Ja sam se osjećao tužno zbog njega jer sam osjetio kako je on shvatio da će to biti jako teško”, ispričao je Daniel Cormier, te dodatno objasnio na šta misli:

“Mi kao sportisti znamo kad će biti teško. Znam da je on prvak koji nikad neće odustati od izazova i zaista je on tu drugu rundu pokušao biti aktivniji. Ali, mislim da je shvatio kako će ga podizanje aktivnost baciti u veće probleme, nakon svega što je doživio prvu rundu.”

“Bilo je teško gledati i bio sam tužan. Djelovao je obeshrabreno, nakon što je srušen te je izgubio prvu rundu. Osim toga, izgubio je tehničku udaračku bitku. Svuda gdje je smatrao da ima prednost, u prvoj je rundi izgubio. Zbog toga je to bilo tako teško gledati”, zaključio je Daniel Cormier svoj utisak sa meča.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име