Darko Stošić
FOTO: Twitter
Darko Stošić je odradio jako dobar prvi nastup u KSW-u gdje je nokautom i to vrlo dominantno savladao Michal Wlodareka.

Pametan i taktički disciplinovan meč odradio je Darko Stošić, poljaka je savladao nokautom u drugoj rundi a priije toga ga je konstantno rušio i dominirao na podu, no to je sve bio dio plana kako je otkrio borac iz Srbije.

“Hvala svima. Srećan sam zbog ovakve pobjede i zahvalan sam na prilici. Sjajno sam startovao u organizaciji koja je najbolja u Evropi i srećan sam da sam dio nje”, započeo je Darko Stošić.

“Wlodarek je agresivan borac koji jako udara. Dogovorio sam se sa trenerima da ćemo vidjeti šta će on raditi i kakve su mu namjere pa ću prema tome odabrati kako ću odgovoriti. A bio sam spreman na sve. Dobar sam na podu i na nogama. Znao sam da on nije dobar u rvanju i kad sam vidio priliku odvesti ga na pod sam to iskoristio. Tamo sam borbu završio ground n’ poundom“, nastavio je Stošić.

“Odmarao sam godinu dana i sad se želim boriti. Reći ću šefu Martinu da se želim boriti što prije, spreman sam i do kraja godine namjeravam doći do priliku osvojiti titulu”, dodao je još Darko koji bi sa još jednom ovakvom pobjedom mogao doći u poziciju izazivača za titulu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име