Donald Cerrone

Donald Cerrone je objavio da ponovo mijenja kategoriju uz obrazloženje da ako ovo ne upali barem će znati da je pokušao.

UFC veteran i borac koji se borio sa mnogo poznatih boraca u više kategorija, Donald Cerrone je izjavio da se vraća u laku kategoriju nakon tri vezana poraz u velteru.

Jedan od najpoznatijih i najaktivnijih boraca u UFC-u se poslednjih godina borio u lakoj i u velter kategoriji i mijenjao je kategorije dosta, a sada se odlučio da se ponovo oproba u lakoj.

Donald Cerrone ima 37 godina i čak 53 profesionalne borbe od kojih 36 pobjeda i 15 poraza, kao i jedan neriješeni i jedan meč koji je proglašen ‘no contestom’.

Popularni ‘Kauboj‘ se obratio javnosti putem svog youtube kanala i poručio sledeće.

“Briga me što drugi imaju za reći. Vjerovatno pred sobom imam još nekoliko godina, a to je vjerojatno nekih četiri ili pet borbi. Ko zna. Vratiću se u laku kategoriju i daću sve od sebe u novom pohodu. Osjećao bih se jako loše kad bih se u starim danima prisjećao kraja karijere i govorio sebi da sam trebao probati. Ako ne bude upalilo, barem ću znati da sam pokušao”, rekao je Donald Cerrone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име