duško todorović
Duško Todorović je imao čast da njegovu borbu najavi prvi čovjek UFC-a Dana White koji poziva da ne propustimo ovaj sjajan meč.

Borba Todorovića i Soriana će otvoriti prvi UFC event ove godine na Fight Islandu, a to će biti jako važna borba za ova borca. Obojica su neporaženi i od obojice se mnogo očekuje u budućnosti.

Važnosti i kvaliteta ove borbe svjestan je i Dana White koji se na videom na svom instagrramu obratio svojim pratiocima skrenuvši pažnju ljudima koji gledaju video na dvije borbe, nakon borbe između Maxa Hollowaya i Calvina Kattara okrenuo se borbi u kojoj učestvuju Duško Todorović i Punahele Soriano gdje je pohvalio oba borca.

“Puna se vraća nakon godinu dana. Kad se Puna bori, on ide naprijed i namjerava ti otkinuti glavu. Neporažen je, a šest od sedam pobjeda upisao je prekidom. Bori se protiv Duška Todorovića, koji je još jedan mladi i neporaženi potencijal, a devet od deset pobjeda upisao je prekidom. Duško ima sjajan boks i voli ići naprijed u potrazi za nokautom. Dva neporažena agresivna potencijala, ovo je borba koju morate vidjeti i ne smijete propustiti. Osim toga, borba otvara glavni program”, otvoreno je izjavio da očekuje mnogo te večeri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име