Duško Todorović
Duško Todorović će sledeći nastup u UFC imati početkom 2021. godine a boriće se protiv takođe neporaženog borca imena Punahele Soriano.

Američka košarkašica Kelsy Plum je u Las Vegasu imala ulogu UFC matchmakera i “pomagala” je ljudima iz UFC-a da sklope mečeve za nadolazeće evente. Kelsy Plum je dala predlog za nedavno potvrđeni meč uzmeđu Max Hollowaya i Calwina Cattara, kao i još neke borbe.

Ono što nas zanima je meč Duško Todorović protiv Punahele Soriana za UFC događaj koji se održava 16. januara.

Duško Todorović je neporaženi srpski MMA borac skora 10-0 a i trenutno nastupa za najbolju svjetsku promociju UFC. U UFC je “upao” preko Dana White Contender Seriesa a svoj zvaničan debi u UFC-u odradio je protiv iskusnog Dequan Townsenda kojeg je pobijedio prekidom u drugoj rundi i osvojio bonus za najbolji performans eventa. Ukoliko se gore navedena informacija pokaže kao tačna Duško će ispred sebe imati ozbiljnog protivnika.

Punahele Soriano (7-0) je neporaženi Havajski borac, predstavlja poznati Xtreme Couture Gym. U UFC je kao i Duško došao preko DWCS, a u najboljoj svetskoj oganizaciji odradio je za sada jedan meč u kom je nokautirao poljaka Oskara Piechota. Ove godine su mu otkazana dva meča. Još uvek nema zvaničnih potvrda a nadamo se da će UFC uskoro objaviti fight card za ovaj događaj.

Duško Todorović
Punahele Soriano.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име