Džijudžicu reprezentacija Crne Gore priželjkuje još pobjedničkih postolja, FOTO: jujitsu.me
Džijudžicu reprezentacija Crne Gore priželjkuje još pobjedničkih postolja, FOTO: jujitsu.me
Crnogorska džijudžicu reprezentacija bilježi fantastične rezultate na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Poslije pet dana takmičenja na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju, džijudžicu reprezentacija Crne Gore osvojila je 12 medalja i još uvijek nije rekla posljednju riječ.

Anđela Vukčević je u konkurenciji takmičarki do 21 godine (kategorije 70 kilograma) ugrabila srebro, dok je “duo show mix” Stefan Vukotić Lidija Caković bronzani kod seniora. Dokopali su se medalje, srebrne, i u konkunreciji “duo mix” sistema.

U nastupu do 18 godina Vedrana Praščević je u kategoriji do 52 kilograma osvojila srebro, a u finalu protiv rivalke iz Njemačke bila je jako blizu i najsjajnijeg odličja.

Našu džijudžicu reprezentaciju će u Abu Dabiju predstavljati i seniori Arso Milić i Krsto Radulović u kategoriji do 94 kilograma. Takođe, očekuje se i nastup takmičarki do 18 godina, Nine Bogićević i Ljubice Nikčević, a posljednji nastup crnogorska selekcija imaće 6. novembra kada će na tatamiju biti Luka Trninić u konkurenciji do 18 godina, kategorije 73 kilograma.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име