Alen Babić
Eddie Hearn o nadolazećoj priredbi i planovima za Whytea i Alena Babića.

Eddie Hearn donosi dobre vijesti, Alena Babića bi ipak trebali gledati za 15ak dana u ringu.

Ako sve bude ostalo kao i do sad, Dillian Whyte neće nastupizi 21. novembra na eventu Matchroom Boxinga, ali njegov sparing partner, hrvatski borac Alen Babič bi po svemu sudeći ipak trebao da nastupi u njegovom šestom nastupu u profesionalnom boksu a protivnik će mu biti Tom Little.

A bliže informacije u video pres konferenciji i komentar na hospitalizaiju Alexandera Povetkina dao nam je promoter Eddie Hearn.

“Whyte više od svega želi borbu sa Povetkinom. No, postoji još jedna na koju bi sad pristao. Radi se o Tysonu Furyju i njegovim planovima za 5. decembra. Nisam siguran možemo li to zaista i očekivati, ali znam da bi se Whyte borio ako bi oni htjeli ući u pregovore. Realno, situacija je takva da ćemo borbu s Povetkinom odgoditi do 30. januara. Rekao sam Dillianu, osim ako nam ne ponude Furyja, morat ćeš čekati do tada. I to ćemo najaviti. Pored toga, ‘card’ najavljen za 21. novembar ostaje, ali s Conorom Bennom i Sebastianom Formellom u glavnoj borbi večeri, ali i ostalim borbama”, izjavio je Eddie Hearn.

U razgovoru sa hrvatskim portalom Fight Site, Alen Babić je dao izjavu o njegovom nastupu na ovom događaju.

“Moj meč je, hajdemo reći, bio potvrđen od strane Hearna, ali ovo je novo da Whyte neće boksati tog dana. Mislim da je 80-90 posto da će se moj meč održati, ali moram to provjeriti jer moram putovati nekih nedelju dana prije borbe. To je već 14.11. i nije nam ostalo puno vremena. Mislim da ću imati meč. Ne znam zašto bi bio odložen- Moram vidjeti… Inače borbe imam zbog Dilliana Whytea, ali sad sam već dovoljno popularan da odradim meč bez obzira na njegovu situaciju”, rekao je Babić pa dodao:

“Sad sam u treninzima, spariram s Markom Milunom. Najbolji kamp imam doma i nisam ništa izgubio zbog toga što nisam išao u Portugal. Dillian me nije zvao ovoga puta. Ne znam zašto, ali eto odlučio se sad za neke druge, nešto lakše sparing partnere. Rokam, ubijam se i očekujem da idem na meč za 10-ak dana”, poručio je za kraj hrvatski teškaš.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име