EMC 6
EMC (Elite MMA Champinship) je prisilno otkazala cijeli EMC 6 događaj koji je planiran za ovaj vikend.

Nedugo nakon objave Stipe Brčić-a koji je objavio da je pozitivan na koronavirus i da zbog toga neće nastupiti kako je planirano u glavnoj borbi EMC 6 eventa i tim putem najavio otkazivanje cijelog programa, to se i dogodilo.

Elite MMA Champinship je otkazao svoju priredbu koja se ovog vikenda trebala održati u UFD dvorani u Dizeldorfu.

“Dragi EMC fanovi. Sigurnost naših boraca, zaposlenih i službenih osoba te svih uključenih u organizaciju je naš prioritet. Uprkos svemu što smo preduzeli, prisiljeni smo odložiti EMC 6. Zbog povećanog broja COVID-19 oboljenja u Njemačkoj te zbog mjera koje su uvedene u određenim dijelovima države, event se neće održati ove subote. Na vrijeme ćemo vas obavijestiti o idućim aktivnostima organizacije. Hvala nam na razumijevanju u ostanite nam sigurni i zdravi”, glasila je poruka organizacije na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Osim gore pomenutog Brčića koji je trebao nastupiti u glavnoj borbi večeri, bez borbe su ostali i veteran MMA Denis Stojnić kojem je ovo trebao biti povratnički meč i u kavez bi ušao prvi put posle 4 godine još jedan povratak u MMA je upropašten a trebao se desiti u izvedbi mladog Ivana Ćosića, uskraćena za borbu ovog vikenda je i Sara Luzar Smajić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име