Filip Hrgović
Filip Hrgović je prepun samopouzdanja uoči novog meča.

Ponajbolji hrvatski bokser, Filip Hrgović izjavio je da je spreman i vjeruje u pobjedu protiv 39-godišnjek Rydella Bookera, njegovog protivnika u njegovom 12 profesionalnom meču.

Booker je do sad nastupio 29 puta u kojima je slavio 26 puta i 3 puta poražen i to odlukom sudija.

“Booker je opasan borac. Ima dosta iskustva u bokserskoj karijeri. Do sad je nokautirao 13 protivnika, a nikad nije bio nokautiran. To samo po sebi govori koliko je nezgodan u ringu”, izjavio je 28-godišnji borac iz Dubrave koji je neporažen u 11 borbi od kojih je devet pobijedio nokautom.

Svoju poslednju borbu Filip Hrgović je odradio u Danskoj prije nešto više od mjesec dana. Tom prilikom je nokautirao Alexandra Kartozija. Nakon toga Filip Hrgović je izjavio da smatra da će Booker biti opasniji protivnik, ali samouvjeren je i smatra da će ga on prvi nokautirati.

“Već sam sparingovao sa njim, tako da je možda i uočio neke moje slabosti. Međutim, o kojem god bokseru bila riječ pripremama uvijek pristupam profesionalno, osjećam se spremno i siguran sam u pobjedu. Brži sam i jači borac. Gladan sam pobjeda. Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu”, poručio je Filip “El Animal” Hrgović, vlasnik pojasa međunarodnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име