Fjuri u svom stilu, FOTO: Twitter
Fjuri u svom stilu, FOTO: Twitter
Tajson Fjuri uputio “otrovne strelice” ka protivnicima

Ne rađa se toliko često lik poput Tajsona Fjurija. Odličan je borac, atraktivan u ringu, ali je pažnju medija uvijek znao i da privuče “zapaljivim” izjavama prema protivničkim bokserima.

“Kralj Cigana”, kako sebe najviše voli da naziva, nedavno je u intervjuu za “Sky Sport” pričao o Aleksandru Usiku i Entoniju Džošui, bolje reći nije pričao, već ih je ponižavao.

“Usik je dobra srednja kategorija, pobijedio je ‘kros-fit šampiona’. A šta bi mu se desilo da se bori protiv pravog teškaša poput mene? Moj brat je rekao da ću ga tući jednom rukom i to je istina. Uništio bih ga za šest rundi. Čak mogu da ga savladam poslije pet litara popijenog piva”, rekao je Fjuri, vlasnik najprestižnijeg pojasa u teškoj kategoriji boksa – WBC, dok ostale titule (WBA, IBF, WBO) ima u vlasništvu Usik koji je nedavno i drugi put savladao Džošuu.

A, kada je riječ o Fjurijevom zemljaku, tu se čak pojavio i video snimak upućen Džošui koji do tog trenutka nije potpisao ugovor za borbu, a Fjuri kaže sljedeće:

“Zvanično je, došao je dan ‘D’ i prošao. Ugovor nije potpisan, pa je za Džošuu zvanično gotovo. Zaboravi borbu, idiote, kukavice, bodibilderu i vrećo go*ana. Znao sam da nemaš hrabrosti da se boriš”

Brzo je uslijedio odgovor Džošuee koji je, između ostalog, naglasio da će potpisati ugovor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име