Francis Ngannou
David Berding/Francis Ngannou/REUTERS via Guliver image
Francis Ngannou je juče postak prvak teške kategorije a već su krenule priče o kombinacijama vezane za njegovog idućeg protivnika.

Na pitanje da li je Jones sledeći na redu Francis Ngannou je rekao sledeće:
“Očito je da Jones za mene ima više smisla. U svakom slučaju, namjeravam se boriti. Ako Jones ne odradi transfer u tešku, kategorija mora nastaviti sa svojim životom. Kao novi prvak, odlučio sam nastaviti i od teške učiniti aktivniju kategoriju nego što je to bila u posljednje dvije-tri godine”, izjavio je Francis na press konferenciji za novinare.

Dosta ljudi smatra da je Stipe svojom ostavštinom zaslužio trilogiju, no Francis ne dijeli isto mišljenje.

“Trenutno ne osjećam potrebu za time. Rekao je da neću biti prvak sve dok se on ne povuče u penziju. Ko zna, možda se sada penzioniše. Ali ako to ne bude slučaj, biću otvoren za borbu. Jednom sam izgubio od njega, a on je na glasu kao najbolji teškaš svih vremena. Ima smisla da se borim sa njim. Oduvijek sam bio neko tko je tražio aktivnost i nadam se da ću sada, sa pojasom u rukama, biti još aktivniji. Biću sposoban odraditi dvije ili tri borbe po godini. To je moja namjera”, zaključio je Francis Ngannou.

Treća opcija nakon Stipe Miočića i Jon Jonesa je Derick Lewis, čovjek koji je rangiran kao drugi izazivač za titulu prvaka teške kategorije UFC-a i ima četiri pobjede u nizu, ostaje da vidimo šta je sledeće za novopečenog najopakijeg čovjeka na svijetu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име