George St-Pierre
FOTO: MMA Mania
Po mnogima jedan od najboljih boraca svih vremena, George St-Pierre demantovao je i stavio tačku na glasine o njegovom povratku u oktagon.

Nakon pobjede Kamaru Usmana na UFC 258, Kamaru je izjednačio broj vezanih pobjeda u velter kategoriji sa GSP-om, a nakon toga se George St-Pierre dosta pominjao i dovodio u vezu sa sledećim protivnikom Kamaru Usmana.

“Da se vratim i žrtvujem tri meseca života zbog trening kampa da bi pobedio Kamarua Usmana? To nije nešto što me motiviše. Mislim da trenutno ne postoji to što bi me natjeralo da se vratim takmičenju. Nemam više motivaciju za takvo nešto. Pokušajte da se stavite na moje mesto i da se sada vratite takmičenju. Za početak, da bi se borio protiv Usmana, morao bi da napustim državu, morao bih svoje trenere da odvedem negdje drugo, da pronađem kamp, a onda tamo da dovedem sparing partnere.

Napuštanje mog doma nije nešto na šta sam spreman. Zdrav sam i bogat. Stvarno me više ne privlači da izgubim tri meseca života i da prolazim kroz sav taj stres za pobjedu protiv Usmana. Kako vrijeme prolazi tako me i to privlači sve manje i manje. Ne postoji borac koji bi me trenutno privukao da se vratim. Uživam, dobro sam, a u formi ću biti uvek jer nikad neću prestati da treniram.”, jasan je bio George St-Pierre.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име