gilbert burns
Gilbert Burns komentarisao je potencijalna dešavanja u teškoj kategoriji kao i revanš između šampiona Stipe Miočića i prvog izazivača Franciss Ngannou.

Burns vjeruje da bi Franciss Ngannou mogao pobijediti Miočića u revanšu kao i da će nakon toga nokautirati Jonesa.

“Jon Jones u teškoj kategoriji? To mi se baš ne sviđa. Pogotovo kad u kategoriji imate borca poput Francisa Ngannoua. Ne vidim tu lak put za Jonesa. Isto tako bi mu bilo da se bori protiv Stipe, ako Stipe pobijedi Ngannoua, ali mislim da se to neće dogoditi. Ngannou će pobediti Miočića, a onda će se boriti protiv Jonesa i ta borba mi se baš ne sviđa.

Ne volim da predpostavljam, ali šta mislite da će se dogoditi ako se Jones bude borio protiv njega i Francis ga jako nokautira? Šta će Jones uraditi nakon toga? Kad si neporažen i prvi put izgubiš, to je teško. A što kad si šampion, neporažen i dominantan godinama i onda izgubiš na ružan način? Ne mogu da znam kako će to uticati na njegovu glavu. Ne znam kakva je Jonesova budućnost. Mislim da je imao dosta momaka da pobedi u poluteškoj kategoriji.

Po mom mišljenju, trebao je da ide na borbu protiv Adesanye. Da ostane u poluteškoj, pobedi Blachowicza, možda ponovno Santosa ili nekog drugog borca. Meni se čini da u teškoj kategoriji ima dosta loših borbi za njega. Curtis Blaydes je rvač i dobar udarač koji jako udara. Zatim tu imamo Alistaira Overeema koji ga je prozvao. Šta to znači? Oni su zajedno trenirali, a Overeem ga proziva. Verojatno postoji nešto na čemu gradi to samopouzdanje.”, zaključio je Gilbert Burns.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име