Kevin holland
FOTO: MMA Fighting
Kevin Holland je nakon pet pobjeda u pet nastupa u 2020. godini ovu godinu otvorio sa dva vezana poraza u samo 20ak dana.

Glavni razlog za poraz jeste njegovo defanzivno rvanje Kevina Hollanda kojeg je prvo zaustavio Derek Brunosn, da bi nakon 10ak dana prihvatio borbu protiv Marvina Vettorija kada je otkazao Darren Till da bi Holland odradio gotovo istu borbu kao i sa Brunsonom i izgubio na jako sličan način.

“Kao što je on (Cormier) rekao, dozvolio sam puno rušenja u posljednje dvije borbe. Kada sam vidio da Marvin nema protivnika, pametno bi bilo da nisam odgovorio na onaj poziv, ali nikad nisam tvrdio da sam pametan. Ali hrabar i netko ko će učiniti sve za poslodavca, to jesam. Stoga, ako ljudi to želi ismijavati, onda neka i ismijavaju. Na kraju dana, kada trebaju nekoga da uskoči, ja sam tu i uskočiću. Borio sam se već sedam puta od izbijanja pandemije. Sad ću provesti nekoliko dana sa djetetom, a onda se vraćam treninzima. Nekada se stvari ne odviju onako kako biste htjeli”, rekao je Holland u razgovoru sa Megan Olivi.

“Ne mogu reći da ću previše toga promijeniti. Vidjećemo. Iskreno, ne znam. Sigurno ću provesti nešto vremena sa DC-jem i poraditi na rvanju te naučiti kako da zaustavim rušenja. Osim toga, sve će biti po starom. Neću se promijeniti kao borac i postati rvač”, zaključio je Holland.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име