Ivan Dijaković
FOTO: YouTube Screenshot
Ivan Dijaković, vlasnik popularnog UFD Gyma u Dizelforfu i najbolji domaći menadžer MMA boraca pokrenuo je sopstvenu organizaciju u sve popularnijem boksu bez rukavica.

Svako ko prati društvene mreže na kojima je Ivan Dijaković aktivan, a fan je MMA danas je mogao vidjeti novost da je Ivan Dijaković pokrenuo “bare knuckle” promociju pod imenom Elite Bare Knuckle Championship što je povezano sa njihovom MMA organizacijom koja se zove Elite MMA Fighting Championship čiji su vlasnici Ivan, i njegov brat Tomi Dijaković.

Ivan Dijaković je objavio na svom Instagram Storyju objavu stranice Elite Bare Knuckle Championshipa i podijelio priče u kojima su mu čestitali, podržali i poželjeli sreću njegove mnogobrojne kolege i partneri, a ono što svi mogu pretpostaviti će se najvjerovatnije i desiti.

Poznato je da je Vaso Bakočević ušao u vode boksa bez rukavica i uspješno debitovao, pa je za očekivati da ga Ivan pozove u svoju organizaciju. Takvo nešto nam potvrđuje i komentar koji je Dijaković ostavio na zvaničnoj instagram stranici Elite Bare Knuckle promocije koji glasi kao odgovor na komentar Vasa Bakočevića koje je komentarisao: “Imaš li mi broj brate?”, i tagovao Ivana, dok mu je vlasnik ove promocije odgovorio: “Ti si main event brate.”.

Radujemo se prvom eventu Elite Bare Knuckle promocije koja je zakazana za avgust ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име