Ivan Dijaković
Ivan Dijaković je odgovorio na pitanje koje mu je postavljeno na instagramu a bilo je vezano za potencijalni meč Soldić – Jurišić.

Odavno se već po medijima, intervjuima i društvenim mrežama pokazuje interesovanje i postavlja pitanje ko bi pobijedio u potencijalnom meču između Roberta Soldića i Uroša Jurišića.

Ivan Dijaković, vlasnik UFD gym-a i menadžer Roberta Soldića je razgovarajući sa svojim pratiocima na instagramu dao svoje mišljenje o ovoj već mnogo puta započetoj temi, a jedan od glavnih razloga za ponovno interesovanje za ovaj meč je potpis Uroša Jurišića za KSW organizaciju čiji je Roberto Soldić šampion u velter kategoriji.

Ivan Dijaković je u svom odgovoru naveo da njegov borac nema ništa od meča sa 171. borcem velter kategorije po Fight Matrixu.

“Jurišić mora upisati još pobjeda, ostvariti bolji ranking i poraziti poznatije protivnike. Mi imamo drugačije planove”, dodao je Dijaković u svom odgovoru.

Uroš Jurišić je 171. na Fight Matrix listi veltereša dok se Roberto Soldić nalazi na 28. poziciji srednje kategorije u kojoj je odradio poslednji meč u kom je nokautirao Michala Materlu.

Ko je vaš favorit u meču između Soldića i Jurišića?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име