Ne tako davno James Vick se borio sa Justinom Gaethjeom, i prije meča bio favorit za pobjedu, no danas više nije član UFC-a.

Ovaj slučaj je potvrda da borcima dugo treba da uđu u UFC i da se približe samom vrhu, naporno trenirajući grade svoj put ali je i dokaz koliko je lako sa tog vrha pasti i na kraju dobiti otkaz u najboljoj svjetskoj MMA promociji. Teksaški borac je to osjetio na svojoj koži.

James Vick je “upao” u UFC 2012 godine kao dio 15. sezone realitiya The Ultimate Fighter gdje je stigao do polufinala gdje ga je zaustavio Michael Chiesa. James je nakon toga dobio ugovor i krenuo da krči svoj put do vrha.

2018 godine je imao 10 nastupa, devet pobjeda od kojih šest prekidom i samo jedan poraz, prihvatio je borbu protiv Justina Gaethjea i bio favorit, a ne čudi nas jer je tada “the highlight” dolazio iz dva vezana poraza.

U toj borbi je poražen nokautom u prvoj rundi, krenuo je Vickoc pad a uspon “novog” Justina Gaethjea krenuo. 2019 godina nije bila ništa bolja po njega, prvo ga je odlukom sudija pobijedio Paul Felder a nakon toga ga je Dan Hooker nokautirao za dva i po minuta.

Visoki James Vick je nakon toga izjavio da mu teško pada skidanje kila i svoje loše izvedbe pripisao tome, paje nakon toga odradio svoj debi u kategoriji do 77kh ali i tu je nokautiran u drugom minutu borbe od strane Niko Price-a.

Ove godine se Vick nije borio, a od skoro je poznata informacija da on nije više član UFC-a.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име