Jan Blachowicz
Jan Blachowicz je na svom zvaničnom twitter nalogu objavio tvit gdje je Adesanyi predložio izlet u polutešku kategoriju, i borbu za pojas koji je u njegovom vlasništvu!

Već neko vrijeme se u UFC-u priča o ovom “superfightu” između prvaka poluteške i sredje kategorije, a sada je i Blachovicz otvoreno pozvao Adesanyu da pokuša da mu u oktagonu oduzme titulu koju je poljak nedavno osvojio u borbi protib Dominicka Reyesa.

“Čuo sam da se Adesanya sledeći put želi boriti protiv mene. Nemam problema sa tim. Ako si spreman boriti se u martu, možemo to odraditi. Momci, pripremite se za vatromet”, napisao je na twitteru Jan Blachowicz uz hashtag “LegendarnaPoljskaSnaga”.

Sa druge strane Israel Adesanya je u nekoliko svojih intervjua pominjao da je zainteresovan za odlazak u polutešku kategoriju, a sada će mu ta mogućnost izgledati još primamljivije. Robert Whittaker mu je očito pokvario planove, budući da je Adesanya želio Cannoniera za svog idućeg izazivača a Whittaker je istog pobijedio na UFC 254.

Revanš protiv Roberta Whittakera je ono što bi se trebalo desiti, nego lako Adesanyu može ne zanimati taj meč ako uzmemo u obzir da ga je nokautirao prošle godine kada mu je i oduzeo titulu.

Jan Blachowicz takođe ima potencijalnog protivnika a to će najvjerovatnije biti pobjednik meča između Glovera Teixeire i Thiaga Santosa koji. Ali ulogu će sigurno imati novac koji bi mogao zaraditi od Superfighta sa Adesanyom koji je sigurno daleko veći od honorara za borbu sa nekim od dva gore spomenuta brazilca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име