Jessica Andrade
Jessica Andrade smatra da nije pošteno da bude prva izazivačica ženske muva kategorije.

Andrade je pobijedila ovog mjeseca Karlyn Chookagian i došla na prvo mjesto rang liste izazivačica muva kategorije a MMA fanovi je vide kao iduću izazivačicu za titulu koju drži Valentina Shevchenko.

Valentina Shevchenko je vjerovatno najdominatnija borkinja današnjice, a njena potencijalna protivnica, bivša prvakinja slamka kategorije Jessica Andrade smatra da nije fer i korektno da posle jedne borbe u toj kategorijij dobije priliku za titulu.

“Ovo je pravi put, korak po korak. Još jedna borba i vjerujem kako se onda mogu boriti za titulu. Trebam se boriti protiv cura koje već stoje u redu, ne mogu nemati poštovanja prema tome. Znam kako je čekati svoju priliku, vjerovati da je napokon došlo tvoje vrijeme, a da onda se samo neko pojavi i preskoči te. Vjerujem da će me UFC upariti protiv Calvillo ili Murphy“, izjavila je Jessica Andrade za Combate i dodala:

“Moramo imati poštovanja i čekati rezultat borbe između Valentine i Jennifer. Prvakinja će se sigurno htjeli malo odmoriti. Znamo koliko su naporne pripreme i svako nakon borbe želi odmoriti. Dok se sve to dogodi, proći će vremena. UFC će mi do sada vjerojatno ugovoriti još jednu ili dvije borbe. Ko zna, možda se budem borila i dva puta prije borbe za titulu”, otkriva svoje potencijalne planove borkinja.

Jessica Andrade je prešla u muva kategoriju nakon dva vezana poraza u kategoriji u kojoj je bila šampionka. Prvi put je Weili Zhang porazila u borbi za titulu, a drugi put je izgubila u revanšu od Rose Namajunas. Pobjedom nad Chookagian je postala prva borkinja i istorij UFC-a sa pobjedama u tri kategorije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име