Jon Jones v Daniel Cormier
Jon Jones je burno reagovao na izjave svog nekadašnjeh rivala Daniela Cormiera.

Naime, Cormier je izjavio da Jon Jones za njega nikad neće biti najveći svih vremena iz razloga jer smatra da Jonesovi “loši rezultati” na anti doping testovima automatski izbacuju Jonesa iz trke.

Jon Jonesu se to ni malo nije dopalo i odgovorio je Cormieru na sebi svojstven način u seriji tvitova koju prenosimo jednu po jednu.

“Sa USADA-om ste krivi dok ne dokažete suprotno, osim ako niste GOAT. Kada pobeđujete ovoliko dugo, onda ste im uvek krivi. To su stvari koje ljudima pomažu da mirno spavaju noću”, bio je prvi od Jonesovih tvitova.

“Ljudi će pamtiti da sam optužen za korištenje steroida, pamtit će i to da sam dokazano nevin i da sam nastavio sa svojom karijerom. #činjenice”, objasnio je optužbe da je varalica.

“DC, pa ti si poražen u svojoj poslednjoj borbi i onda si odustao od sporta. Hajde da pričamo onda kako je biti eliminisan iz rasprave.”, okrenuo se prozivkama Daniela Cormiera.

“Oni koji vas kritikuju će uvek pokušati da obeshrabre da imate nešto što oni ne mogu da imaju. DC je dobar lik, ali nikad se neće smatrati jednim od najboljih.”, oštar je bio Jon Jones.

“Čovjek koji nije uspio da postigne ono što je želio, sada sjedi i govori o tome šta ja ne mogu da uradim. Pa to je smiješno.” i dalje je aludirao na Cormiera, ali to nije sve.

“Puno puta sam izgubio u životu, ali takmičarski duh u meni mi neće dopustiti da se povučem sa porazom. Iskreno, upravo ću to najviše pamtiti kada se spomene DC. Sa porazom je odustao od fanova, sporta i karijere.”, dao je svoje mišljenje o Danielovom povlačenju nakon poraza od Stipe Miočića.

“Da se vratiš nakon pada je vrlo teška stvar. Ali lako je odustati i pričati sa strane. DC nema apsolutno nikakvo pravo da priča o tome ko hoće ili neće biti GOAT. #činjenice”

“USADA nikad nije pronašla steroide u mom sastavu i to je apsolutna činjenica, a većina vas to ne bi nikada ni provjerila.”, zaključio je Jones braneći se od optužbi da je koristio steroide kako on kaže činjenicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име