Jose Aldo Marlon Vera Vaganje
Jose Aldo i Marlon Vera će svoj okršaj u bantam kategoriji ipak imati ove godine.

Iako je ovaj meč UFC pokušao ubaciti na UFC 255 koji se održava sjutra veče, Jose Aldo i Marlon Vera će odmjeriti snage na UFC Fight Nightu 185 koji je zakazan za 5. decembar a event predvode Leon Edwards i Khamzat Chimaev.

Jose Aldo (28-7) će prvi put nastupiti od napada na titulu bantam kategorije na kojoj mu se ispriječio njegov tadašnji protivnik i aktuelni prvak Petr Yan. Brazilac se nalazi na 7. mjestu na listi bantam kategorije i u nizu je od tri poraza koji želi prekinuti.

Marlon Vera (16-6-1) će pokušati uzeti skalp najvećem imenu od boraca sa kojima se borio. Na poslednjem nastupu pobijedio je Sean O’Malleya, tačnije borba je prekinuta nakon što se O’Malley povrijedio, a to je bila šesta pobjeda za Marlona Veru u poslednjih sedam nastupa koji će sa 15 mjesta na listi izazivača bantam kategorije potražiti put u top 10 preko Jose Alda.

Borba će biti na poslednjem UFC eventu ove godine, a izgleda da se UFC potrudio da nam za kraj godine pruži najbolji card od svih Fight Night priredbi 2020 godine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име