Justin Gaethje
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images
Justin Gaethje je otvoreno pokazivao da je srećan što je Conor poražen nokautom u poslednjem meču.

Osim toga, Gaethje je zaprijetio da bi mogao otići iz UFC-a ukoliko McGregoru nakon ovoga daju borbu za titulu.

“Da i onako javno govore da on želi napad na titulu i revanš sa Dustinom Poirierom! Oni su jebeni idioti. On stalno dobija poseban tretman, a ovoga puta nije iskoristio priliku koju su mu ukazali. Taj event je bio napravljen za njega, za to da on pobedi, a sada odjednom želi da bude ‘Gospodin Skromni’! Svi dobro znate da bi bio pravi seronja da je pobijedio”

McGregor i Gaethje su u medijima povezivani kao potencijalni protivnici, ali do toga nikada nije došlo. Gaethje nema ništa protiv tog meča, ali ipak vjeruje da Irac taj meč sigurno neće prihvatiti:

“Nije mi ga ni malo žao i srećan sam zbog Poiriera. Momak je odradio svoj posao i završio ga u kavezu. Drago mi je što sam gledao kako je “lajavac” nokautiran, ništa me ne raduje više od toga kada vidim kako je to smeće prizemljeno. To je bilo sjajno.”, iskren je bio Justin Gaethje.

McGregorov tim je izjavio kako žele revanš sa Poirierom a pominjali su i šampionski pojas što je jako zasmetalo Gaethjeu.

“On se sigurno neće boriti za titulu. Razmisliću o tome da se više nikad ne borim u UFC-u ako se to dogodi. Pa to bi bilo besmisleno. On je trenutno šesti na listi i ima samo jednu pobedu u lakoj kategoriji. On sam bira svoje protivnike. Da, volio bi da se ja borim protiv njega, ali nekako  mislim da to nije sledeće na redu. Neće on prihvatiti meč sa mnom!”, zaključio je Justin Gaethje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име