Kamaru Usman
FOTO: WagerBop
Kamaru Usman je dao svoj komentar na aktuelnu situaciju i postavio uslov pod kojim bi prešao u kategoriju iznad, odnosno srednju kategoriju.

Nakon što je Kamaru Usman impresivno savladao Gilberta Burnsa, svog nekadašnjeg sparing partnera, predsjednik UFC-a Dana White je imao lijepe riječi za prvaka velter kategorije. Izjavio je da je Kamaru na dobrom putu da prestigne George St Pierra i postane najbolji velteraš u istoriji UFC-a.

Ipak, mnogo fanova smatra da je Usman prevelik za velter kategoriju i da bi trebao preći u srednju, a slično mišljenje ima i Kamaru usman ali za to ima uslov, tačnije prešao bi u srednju ukoliko bi aktuelni prvak sendje kategorije ostao u poluteškoj kategoriji.

“Apsolutno. Ako je Izzy spreman za prelazak u višu kategoriju, u koju trenutno i prelazi (za meč sa Janom Blachowiczem) i ako je spreman odreći se pojasa te reći da ne želi više imati nikakve veze sa srednjom, onda je moj odgovor – apsolutno. Zabavlja me ta pomisao. Ipak u ovim trenucima ne bih nikad ni pomislio na prelazak u srednju i borbu sa Izzyjem. To me ne zanima. Već sam više puta rekao, radije bih da Afrika ima dva nego da ima jednog prvaka. A nakon marta imaćemo tri prvaka sa četiri pojasa”, rekao je Usman u razgovoru za ESPN.

https://www.instagram.com/p/CIy2BTaAclH/?utm_source=ig_web_copy_link

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име